• Comandă un Mojito şi primeşti încă unul din partea casei ! ••• Din partea casei tortul pentru aniversarea ta !

Restaurantul Mediteranean Cafe Cafe a fost deschis în Ajunul Crăciunului 2007.  Lucrările de amenajare au durat 7 luni, timp în care au fost alese soluţii de la cei mai buni producători de mobilier, corpuri de iluminat, decoraţiuni şi amenajări interioare, sonorizare dar şi echipamente profesionale pentru dotarea bucătăriei şi a celor două baruri. Alegerea a fost dificilă ţinând cont de valoarea istorică şi arhitecturală a clădirii, hotel de la 1896, folosit de călugării greci de la Muntele Athos, numit ulterior chiar Hotel Călugărul. În paralel s-au desfăşurat şi lucrările de amenajare a etajelor superioare ale clădirii unde functionează un mic hotel de 4 stele pastrând tradiţia locaţiei.
Restaurantul are o capacitate de 110 locuri. Terasa amenajată ca o grădină interioară, încălzită pe timp de iarnă, are 120 de locuri.

Specificul Mediteranean întregeşte locaţia prin varietatea şi prospeţimea meniului. Se doreşte reînvierea gusturilor bucătăriei bunicii dată de ingredientele naturale folosite dar şi de prepararea a la carte a acestora.

Meniul de Bar şi Cartea de Vinuri completează bucătăria cu arome şi moduri de preparare a cafelei de pe toată coasta Mediteranei, cu o listă impresionantă de cocktail-uri şi o selecţie de vinuri româneşti sau de oriunde.